Anar a inici Anar a inici

Circuits d'aventura

Hi ha circuits per totes les edats:

 • Circuit infantil

  El circuit infantil està format per 18 jocs per aventurers intrèpids. Es podran aprendre a consciència a jugar a l’alçada, ja que el circuit està situat dalt dels pins a una distància del terra d’1 metre. Per poder fer el circuit serà necessari anar equipat amb un talabard i dos mosquetons . El circuit està pensat per a nens d’ entre 3 i 7 anys d’edat i que no superin d’alçada 1,30 cm. Sempre aniran acompanyats d’un tutor o responsable per supervisar que els canvis de mosquetons els facin correctament i, alhora, motivar el noi en la seva aventura.

  El recorregut del circuit passa per diferents etapes com pel pont mixte, el pont tibetà amb cordes, els túnels, els gronxadors, la barra fixa , el telesquí i les diferents tirolines superant, així, el repte de la sensació al buit. És un circuit que els servirà per treballar la coordinació, l’equilibri,la seguretat i l’autonomia.

 • Circuit blau 1

  Aquest circuit està format per 12 jocs per a tots els aventurers que siguin majors de 7 anys i que superin 1,20 cm d’alçada. Cal dir que està adaptat per persones amb discapacitat. Els aventures que estiguin entre 1,20 cm i 1,30 cm d’alçada hauran d’anar acompanyats, durant tot el circuit, per un adult i, els que superin el 1,30 cm, hauran de ser supervisats pels seus tutors o responsables des del terra. El circuit està situat a 3 metres del terra. Per això, aniran equipats amb 1 talabard i 2 mosquetons. Al circuit ens trobarem diferents jocs com el pont nepalès, el pont de Mico, el pont de Creus, la xarxa en U, el pont rodó, la xarxa camí, la barra fixa, el pont Tibetà, els gronxadors, el pont orangutan i la tirolina final de 25 metres de recorregut.

 • Circuit blau 2

  Aquest circuit està format per 12 jocs per a tots els aventurers. Està situat a una distància del terra de 4 metres, per això, aniran equipats amb 1 talabard i dos mosquetons. Podran fer el circuit els que siguin majors de 7 anys i que superin el 1,20 cm. Els aventures que estiguin entre 1,20 cm i 1,30 cm d’alçada hauran d’anar acompanyats durant tot el circuit per un adult i, els que superin el 1,30cm hauran de ser supervisats pels seus tutors o responsables des del terra. El recorregut del circuit blau 2 passa pel pont Ximpanzé, el pont de fustes, el pont de Mico mòbil, el pont Trampa, la tirolina d’arbre a arbre, els túnels, el pont Saltari, el pont encadenat, el monopatí, el pont articulat i la tirolina de 30 metres de recorregut.

 • Circuit vermell

  El circuit vermell té 12 jocs variats per tots els aventures majors de 10 anys o amb una alçada superior al 1,45 cm. Els menors d’edat sempre aniran acompanyats per un tutor o responsable que faran la supervisió des del terra. El circuit està situat a una alçada de 8 metres del terra i, per això sempre aniran lligats amb un talabard i dos mosquetons. L’aventura del circuit vermell comença amb un tram de via ferrada seguint per un pont de mico mòbil, una tirolina d’arbre a arbre, un pont de serps, la xarxa camí, un altra tirolina d’arbre a arbre i passant pel joc més intrèpid del circuit la travessa súper infernal i per sentir-nos com a la selva el salt Tarzan, una escala i pujada, el pont mixta, els estreps i la tirolina final de 50 metres de recorregut.

Condicions de participació

Utilització dels circuits i els jocs

 • Circuit infantil
  De 3 a 7 anys i menys de 130cm. Sota la vigilància d’un responsable.
 • Circuit Blau 1
  A partir d’ una alçada mínima de 120cm. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable.
 • Circuit Blau 2
  A partir d’ una alçada mínima de 120cm. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable.
 • Circuit Vermell
  A partir d’ una alçada mínima de 145cm. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable.

S’han de respectar les limitacions d’edat i d’alçada per a cadascun dels circuits.

Condicions participació

© Diver PARC LÚDIC - 2020