Anar a inici Anar a inici

Novetats

INICIEM TEMPORADA D'ESTIU! A partir del 22 de juny us esperem al Diver per passar el millor dels vostres estius!

INICIEM TEMPORADA D'ESTIU! A partir del 22 de juny us esperem al Diver per passar el millor dels vostres estius!


Activitats Estiu 2018 al Parc Diver

Activitats Estiu 2018 al Parc Diver


Gaudiu de la Nit de Sant Joan al parc Diver!

Gaudiu de la Nit de Sant Joan al parc Diver!


Estem buscant mascota per al Diver! Veniu a la fira Turismar, del 22 al 24 de juny i dibuixeu-nos la vostra proposta! Hi ha premis en joc!

Estem buscant mascota per al Diver! Veniu a la fira Turismar, del 22 al 24 de juny i dibuixeu-nos la vostra proposta! Hi ha premis en joc!


Activitats d’estiu 2017

Activitats d’estiu 2017


Aula Diver, Nou espai polivalent

Aula Diver, Nou espai polivalent

Aula disponible per lloguer, equipada amb equip de so, projector i climatització per realitzar reunions d’empresa, formacions, presentacions de productes, festes d’aniversari, etc.


Activitats d’estiu 2016

Activitats d’estiu 2016


Calendari dels sopars a la fresca estiu 2015

Calendari dels sopars a la fresca estiu 2015


Diver Parc Lúdic obté la Certificació de Turisme Familiar

Diver Parc Lúdic obté la Certificació de Turisme Familiar

Amb el segell de Destinació de Turisme Familiar, l’Agència Catalana de Turisme distingeix els municipis que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda i ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. Aquests municipis disposen d’una oferta certificada d’establiments d’allotjament, restauració, i d’oci i lleure adreçats als més petits, el conjunt dels quals, un cop verificats per personal tècnic de l’ACT, és reconegut per part d’aquesta amb l’atorgament de la marca DTF. Diver Parc Lúdic ha estat acreditat al Vendrell com a establiment d’oci i lleure. Durant tot l’any hem anat treballant per obtenir-la i el dia 28 de juliol de 2015 es va fer l’acte d’entrega de les certificacions de turisme familiar a Vil•la Casals a càrrec del Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.


ACTIVITATS D'ESTIU 2015

ACTIVITATS D'ESTIU 2015

Del 23 de juny al'11 de setembre, obert cada dia amb activitats d'estiu.

· Parc Aventura nocturn, els divendres de juliol i agost amb reserva prèvia.

· Inflables per als més petits, juliol i agost.

· Xiringuito La Canya amb els nostres famosos mojitos i refrescos.

· Sopars a la fresca: sardines fresques de Vilanova, botifarra o broquetes a la brasa, pa amb tomàquet, beguda i gelat.

· Cinema a la fresca: gratuït en col·laboració amb Cine-club Filmoteca Andrés de Andrés.

06 de juliol:HEROIS,de Pau Freixa
13 de juliol:FROZEN
20 de juliol:8 APELLIDOS VASCOS
27 e juliol:LOS PINGÜINOS DE MADAGASCAR

Col·laboració amb La Creperia, la nostra "food-truck" resident.

Col·laboració amb COMA-RUGASURF SCHOOL & RENT Classes de surf, windsurf i lloguer de material.
Cursos i lloguer de material: Cursos de iniciació, perfeccionament i lloguer de material de windsurf, surf, paddel surf y kayaks. Cursos de windsurf en grups reduïts de 2 a 4 persones per grup. Classes per totes les edats i nivells.
Marc: 662 42 89 79


Diver Parc Lúdic, espai cardioprotegit

Diver Parc Lúdic, espai cardioprotegit

A partir de la temporada 2015, Diver Parc Lúdic serà un espai cardioprotegit, ja que està dotat d’un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) homologat, així com de personal format per al seu ús.

La formació permet assistir persones amb aturada cardíaca, avisant els serveis sanitaris i col·locant el DEA, un aparell capaç d'analitzar el ritme cardíac, identificar les arítmies mortals i administrar una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme viable amb alts nivells de seguretat.


Un nou pas en seguretat, la Línia de Vida Contínua

Un nou pas en seguretat, la Línia de Vida Contínua

Aprofitant la fi de la temporada 2014, s’ha realitzat el manteniment anual del parc i les auditories corresponents que certifiquen el bon estat dels arbres que en formen part.

Aquest any hem volgut fer un pas més en seguretat incorporant la Línia de Vida Contínua (LVC) tant en els recorreguts infantils com els d’adults.

D’una banda, el nou sistema d’ancoratge del cable amb cintes disminueix la pressió a l’arbre; de l’altra, la LVC elimina el risc de caiguda per una manipulació incorrecta dels mosquetons. El nou mosquetó s’introdueix a l’inici del cable de seguretat i no es pot treure fins acabar el circuït si no és amb la intervenció del monitor. Aquesta millora en seguretat permetrà, a més, poder portar a terme l’activitat en horari nocturn. També permet completar el recorregut infantil als més petits amb el suport dels pares. Perquè puguis dedicar tota la teva energia a gaudir!

Parc Gran

Parc-Gran

Parc Infantil

Parc-Infantil


DIVER. El primer Parc d’Aventura adaptat!

DIVER. El primer Parc d’Aventura adaptat!

Un dels objectius que la Fundació es va marcar alcrear l’any 2008 el Parc Lúdic Diver, situat al complex Santa Maria del Mar de Comarruga (El Vendrell), va ser que tothom pugui tenir accés a aquest tipus d’activitats.

Aquest objectiu s’ha acomplert amb la adaptació del parc per persones amb discapacitat. No es tracta d’un circuït específic per aquestes persones, sinód’adaptacions que es poden fer servir en funció de les necessitats de cada persona.

La formació dels monitors ha estat un aspecte essencial, per tal de garantir una correcta acollida i valoració de les adaptacions necessàries per cada cas, tant si es tracta de persones amb mobilitat reduïda, amb dèficit visual o discapacitat intel·lectual. Amb les instruccions i suport dels monitors, persones amb mobilitat reduïda ja poden fer, amb total autonomia,un circuït blau i les persones amb dèficit visual o discapacitat intel·lectual poden completar tots els circuïts, fins i tot el vermell.

Altitud Extrem, empresa especialitzada en aquest tipus d’equipaments, ha fet l’adaptació del Parc. Per la formació dels monitors i les adaptacions finals del parc, s’ha comptat amb el suport de Silvana Mestre, de l’Associació Play&traint,que és presidenta de la Federació Internacional d’Esports d’hivern del comitè paralímpic, i de Mariona Masdemont, de la Fundació Johan Cruyff.

Abans de la seva posada en funcionament, el passat mes de juliol, un grup d’esportistes medallistes paralímpics van gaudir de les sensacions i emocions que ofereix el Parc. En acabar, tots ells van valorar molt positivament l’adaptació del parc, coincidint en que era una experiència realment nova i molt gratificant.

Des de la Fundació Santa Teresa, estem molt satisfets, ja que suposa haver aconseguit un nou repte a favor de la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat. Esperem que moltes persones puguin gaudir d’aquestes noves instal·lacions.

L’eliminació de barreres beneficia a tothom!.© Diver PARC LÚDIC - 2020